Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shyvana

MrHituPlay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy gdzie chcesz nią grać. Combo jako tako nie ma, widzisz przeciwnika, odpalasz W podbiegasz E/Q i walisz hitami :v Jak chcesz się wbić/uciec to z R-ki

Opublikowano

combo nie ma, po prostu maxujesz W, potem E do szybszego cleara.
Devo (stakujesz), budujesz titan hydre a potem już lecisz w tanka. To wszystko.
(Coś takiego, tylko zamiast botrka możesz banshee zbudować, zależy jaki maja enemy team).
E8DdF2u.png

(Nie chciało mi sie pisać każdy item, więc wziąłem z neta pierwsze szybsze ss'y) / sam osobiście gram takim buildem shyvanka i robi miazge.

Opublikowano

No to tak

Devouler

Trinity Force

Sterak

Titanic

Plomienna

I buty to ha biore mobilnosci ale lepiej brac pod deffa

Opublikowano

jacy przeciwnicy musza byc zeby kupic statik jako 1na shyvanie ?

kupuje sie takie buildy jak wyzej tylko jak widzisz 5 przeciwnikow bijacych fizycznie to bie kupisz np banshee

Opublikowano

Trinity force na shyvance ^^ brązowe taktyki^^ Devo+botrk reszta sytuacjnie lub jeśli myślisz że masz wystarczająco as to zamiast botrka titanic hydra a reszta pod przeciwnika.

Opublikowano

podalem build jakiegos Mastera z strony leagueofgraphs ktory ma 77%wygranych gier na shywanie

Coraz częściej widze twoje pseudo porady i coraz częściej śmiać mi się chce z Ciebie. Ale zrozum to że nikogo nie interesują buildy jakiegoś tam mastera z forum... Pod każdy mecz co innego się składa... To tak jakbyś chciał stackować armour przeciwko vayne grając tankiem... Owszem , ale i tak zrówna cie z błotem, dlatego trzeba używać mózgu a nie gotowe buildy z forum składać... Co te mass media z mózgu wam robią , papke....

Opublikowano

podalem build jakiegos Mastera z strony leagueofgraphs ktory ma 77%wygranych gier na shywanie

Coraz częściej widze twoje pseudo porady i coraz częściej śmiać mi się chce z Ciebie. Ale zrozum to że nikogo nie interesują buildy jakiegoś tam mastera z forum... Pod każdy mecz co innego się składa... To tak jakbyś chciał stackować armour przeciwko vayne grając tankiem... Owszem , ale i tak zrówna cie z błotem, dlatego trzeba używać mózgu a nie gotowe buildy z forum składać... Co te mass media z mózgu wam robią , papke....

popieram, niech kolega wyjdzie najpierw z brązu potem udziela rad.

Opublikowano

graliście kiedyś shyvaną że mówicie, że nie ma żadnego combo? xD jak trafisz,że z e to będziesz bił procentowe przez czas oznaczenia

Opublikowano

Sugerując, że chcesz robić "combo" odnoszę wrażenie, iż chcesz iść full damage shyvaną. Nie widzę w tym większego sensu to po pierwsze. Możesz budowac build of the ruined king, może jakiś randuin, butki swiftnessy, guinsoo teraz może na nią działać lecz nie próbowałem. Shyvana bazuje na aa więc nie ma combo, odpalasz wszystko na przeciwnika i reszte auto-atakujesz. 

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...